Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2019, 20:17

«Зростаючий експорт агропродукції сприяє скороченню дефіциту поточного рахунку»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Стан поточного рахунку платіжного балансу в жовтні ще трохи поліпшилося: кумулятивний дефіцит за 12 місяців скоротився на 1,6% процентних пункту — до 3,7 млрд дол США. Відповідна динаміка частково пояснює спостережуване зміцнення гривні, але від'ємне сальдо все ще залишається дуже великим. Ми вирішили залишити без змін наш прогноз щодо курсу гривні до долара США і щодо дефіциту поточного рахунку за підсумками року, але допускаємо, що підсумкові цифри можуть виявитися трохи краще наших очікувань», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 5 грудня 2019. Додаткова інформація: аналітика і дані читайте за посилання.

Щотижня колеги групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу UkrsibbankBNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися