Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2019, 20:10

Жіноча справа: розкажіть про свій бізнес і виграйте рекламну кампанію для розвитку вашого бізнесу

Ви жінка-підприємець, власниця або керівник компанії середнього і малого бізнесу?! Розкажіть в 30-секундному ролику про свою справу, особливості вашого бізнесу і плани майбутнього розвитку на сторінці Ukrsibbank BNP Paribas Group в Facebook і отримайте можливість виграти рекламну кампанію в діджитал каналах від професійного медіа агентства, що допоможе досягти ваших цілей та надасть новий поштовх вашій власній справі і кар'єрі.

Щоб прийняти участь в акції необхідно:

  1. Зняти аматорський відеоролик тривалістю 30 секунд, в якому розповісти про свій бізнес, його переваги та особливості, а також про плани та ідеї майбутнього розвитку.
  2. Розмістити цей ролик в коментарях до посаді на офіційній сторінці Ukrsibbank в Facebook.
  3. Розповісти про це друзям, щоб вони підтримали Ваше відео схваленнями і лайками.

Увага! Розміщувати ролики можна тільки з 9 по 22 грудня 2019!

23 грудня буде визначений переможець — того, хто зібрав більше підтримки для розвитку бізнесу у вигляді лайків. Ця підприємниця виграє 50000 грн на рекламну кампанію від професійного медіа агентства на просування власної справи через діджитал канали. У той же час всі інші учасники акції отримають цікаві та корисні бізнес-книги.

«Заохочення жінок до підприємництва сприяє розвитку середнього та малого бізнесу, а отже і української економіки, — підкреслив заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group Костянтин Лежнін. — Ukrsibbank активно підтримує жінок підприємниць, допомагаючи їм шукати можливості розвитку і робити сміливі кроки підприємницької самореалізації. Так, наприклад, минулого місяця банк провів ряд безкоштовних семінарів у різних регіонах України, де експерти міжнародного рівня розповіли майже 500 бізнес-леді, як користуватися сучасними інструментами стратегічного планування, просувати бізнес через інтернет, створювати і розвивати власний бренд».

«Жінки в бізнесі» — це одна з ключових ініціатив Ukrsibbank в цьому і наступному роках. Крім проведення інформаційних та освітніх заходів для ділових леді, банк є постійним партнером ключових заходів, спрямованих на підтримку і розвиток жінок. З початку 2019 Ukrsibbank BNP Paribas Group підтримав низку проектів, серед яких «Жінка України 2019», Міжнародна конференція Connecting Women, Європейська математична олімпіада для дівчат, Конгрес ООН HeForShe та ін

В 2020 році банк планує розширення обсягів програми.

Крім того, нещодавно Ukrsibbank зібрав каталог з більш ніж 50 міжнародних грантових програм для середнього і малого бізнесу. Тут можна знайти інформацію про умови і суми отримання грантів, які допоможуть розвивати середній і малий бізнес.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися