Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2019, 16:29

Третій рік поспіль Ощадбанк та Mastercard забезпечать безготівкові оплати на «Зимовій Країні на ВДНГ»

Організатори головного парку зимових розваг України очікують на понад 750 тисяч відвідувачів

У суботу, 7 грудня, в Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» розпочинається новий сезон «Зимової Країни на ВДНГ», який триватиме до 1 березня 2020 року. За традицією третій рік поспіль Ощадбанк у співпраці з Mastercard забезпечує зручні безготівкові оплати на території парку.

Ощадбанк оснащує торговців «Зимової Країни на ВДНГ» POS-терміналами для безготівкових розрахунків картками, в тому числі оцифрованими в Google Pay, Apple Pay та інших NFC-гаманцях. Відтак, відвідувачі зможуть безготівково оплатити розваги, розрахуватись на фудкортах, придбати подарунки й сувеніри. Для поповнення карток у павільйоні «Баварський двір» створено зону самообслуговування з інформаційно-платіжними терміналами банку.

Усі охочі зможуть взяти участь у розіграші фірмових регланів. Для цього потрібно сфотографуватись у фотозоні Ощадбанку в Баварському дворі й розмістити фото з хештегами #звісно_ощад та #все_буде_мастеркард на своїй сторінці в Інстаграм.

«Зимова країна на ВДНГ» – гігантський майданчик зимового відпочинку та святкових подій з різноманітними активностями для всієї родини. Парк розваг розпочне роботу вже вп’яте. В 2019 році парк відвідали більше 700 тис. осіб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися