Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2019, 11:52

В Україні запустили приймання карток UnionPay в мережі банкоматів і торгових терміналів Приватбанку

Користувачі пластикових карток однієї з найбільших світових платіжних систем UnionPay International відтепер можуть використовувати свої картки в мережі Приватбанку. Як повідомили в банку, з 3 грудня власники карток UnionPay можуть розплачуватися ними в готелях, ресторанах та торгових точках Києва, Харкова, Одеси, Дніпра та інших міст. Також за допомогою карток UnionPay можна отримати готівку в банкоматах Приватбанку по всій країні.

«Приватбанк надає власникам карток UnionPay якісні фінансові послуги світового рівня, що допоможе українським торговельним підприємствам і малому бізнесу залучити більше китайських споживачів, – зазначив голова правління Приватбанку Петр Крумханзл. – Вихід на вітчизняний ринок нового провідного міжнародного партнера означає й нові можливості для банківського сектора України в рамках інтеграції у світову фінансову систему».

Обслуговування карток платіжної системи UnionPay International у мережі банкоматів і платіжних терміналів є першим етапом співпраці Приватбанку з UnionPay. У подальшому банк і UnionPay планують розробку спільних інноваційних платіжних продуктів, які сприятимуть модернізації української індустрії платежів.

«Співпраця з визнаним лідером банківського ринку дозволить досягти значного прориву в обслуговуванні карток UnionPay, просуванні інноваційних платіжних продуктів в Україні, – зазначив президент China UnionPay Ши Венчао. – UnionPay накопичила багатий досвід у розробці інноваційних платежів, реалізації проєктів «розумного міста», фінансової інтеграції та готова брати участь у розвитку платіжної індустрії в Україні, надаючи власникам карток UnionPay ще більш сучасні та безпечні платіжні сервіси».

Україна стала 178-ю країною світу, у якій розвивається сервіс обслуговування карток UnionPay. Сьогодні UPI надає можливість використовувати картки для оплати товарів і послуг, а також зняття готівки в партнерстві з більш ніж 2 000 фінансових інститутів по всьому світі. Картки UnionPay емітуються в 58 країнах.

Замовити картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися