Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2019, 19:08

Сплачуйте за комунальні послуги без комісії в Ukrsib online

Вже з грудня клієнти Ukrsibbank BNP Paribas Group можуть оплачувати всі комунальні послуги інтернет банкінгу Ukrsib online без комісій.

Оплатити комунальні послуги: газ, електроенергія, вода, інтернет, телефон, телебачення і т. д. можна в будь-який зручний час, без черг і комісій в один клік з будь-якого місця, де є доступ до інтернету.

Користувачі Ukrsib online можуть повністю контролювати свої витрати в одному місці і створювати шаблони на щомісячні оплати різних комунальних послуг, а це звільняє від необхідності кожного разу вводити складні номери особових рахунків.

Системи онлайн — платежів- прості у використанні, зручні для клієнтів швидкі та безпечні. Вся історія платежів зберігається в інтернет-банкінгу клієнта, і немає необхідності зберігати паперові квитанції.

Все що потрібно — це мати картку Ukrsibbank BNP Paribas Group і завантажити додаток Ukrsib online на телефон з Play Маркет або App Store.

«Ми постійно додаємо нові зручні та актуальні сервіси до нашого Ukrsib online, тому що прагнемо зробити фінансову життя наших клієнтів успішною, безпечною і простий. Ми бачимо, що все більше клієнтів віддають перевагу інтернет-банкінг, тому що це дійсно гарне рішення для щоденних операцій. Як результат, зараз вже більше 1 млн клієнтів користуються Ukrsib online», — додав Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Більше інформації про можливості оплати комунальних платежів дивіться у Ukrsib online додавши свою адресу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися