Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 листопада 2019, 17:23

Мотор Січ вводить безбагажний тариф з найменшою нормою ручної поклажі

«Мотор Січ» оголосила про введення з 25 листопада безбагажного тарифу для внутрішніх рейсів, які будуть виконуватися з 1 грудня 2019 року. Про це пише avianews.com.

«Мотор Січ» оголосила про введення з 25 листопада безбагажного тарифу для внутрішніх рейсів, які будуть виконуватися з 1 грудня 2019 року.
Фото: ukrinform.ru

Що змінилося в правилах

  • Згідно з новими правилами, пасажири за самим дешевим тарифом Fixed зможуть брати з собою тільки один предмет ручної поклажі вагою до 5 кг та габаритами до 55х40х20 див. Перевезення однієї валізи вагою до 20 кг обійдеться в $25.

  • Тариф Limited буде передбачати перевезення одного місця ручної поклажі з тими ж параметрами, що і в тарифі Fixed, а також одного місця багажу вагою до 20 кг.

 Оформити туристичну страховку від «ІНГО Україна»

  • За $15 можна буде провозити додаткове місце ручної поклажі вагою до 5 кг.

  • Найдорожчий тариф Flex передбачає перевезення 20 кг багажу і 5 кг ручної поклажі без обмеження по кількості місць.

Читайте також: «Мотор Січ» тимчасово скасує деякі рейси з Києва

Зараз всі квитки «Мотор Січ» за тарифами Fixed, Limited і Flex включають перевезення ручної поклажі та 20 кг багажу без обмеження за кількістю предметів і відрізняються умовами обміну і повернення.

В авіакомпанії звернули увагу, що для проїзних документів, куплених раніше, буде діяти норма перевезення багажу, зазначена у квитку, і попросили пасажирів взяти з собою маршрут-квитанцію для запобігання непорозумінь.

 З якою кредиткою краще їхати за кордон

Норма перевезення ручної поклажі 5 кг буде найменшою за вагою серед працюючих на українському ринку авіакомпаній, які продають квитки за безбагажними тарифами.

До цього саму маленької норму ручної поклажі для безбагажных тарифів 7 кг застосовували SkyUp і МАУ (5 кг при польотах на Embraer 145).

Коментарі - 2

+
+30
An GenShuo
An GenShuo
23 листопада 2019, 22:49
#
А ціни лоукостів вони не збиаються ввести?
+
0
kharj
kharj
24 листопада 2019, 14:19
#
В них щоденні рейси вранці і вечорі на невеликих літаках з Жулян. Не бачу тут сенсу в лоукості. Лоукост модель це забити повний 737 пару разів на тиждень і заробити на доп.послугах.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися