Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2019, 17:47

Понад 1500 клієнтів взяли участь у Ukrsibbank Tennis Open Days

Ukrsibbank BNP Parbas Group вперше провів Tennis Open Days " у п'яти містах України. Більше 1500 учасників Tennis Open Days приємно і корисно провели час зі своїми сім'ями, друзями і партнерами на найкращих тенісних кортах Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та Львова. Більше того, кілька сотень Premium клієнтів активно і цікаво провели час на відкритті Tennis Open Days в кожному місті.

Щонеділі протягом жовтня та листопада Ukrsibbank проводив Tennis Open Days, щоб клієнти банку разом з родиною, друзями, партнерами могли насолодитися спортом, влаштувати свої турніри, позайматися з тренером, або просто зіграти матч на кортах. Все це: і корти, та послуги тренера були абсолютно безкоштовними для клієнтів банку. Щоб взяти участь у Tennis Open Days, клієнти повинні були тільки зареєструвалися на сайті банку my.ukrsibbank.com вибрати зручний для них час/день і запросити своїх партнерів по грі.

Теніс — це не просто вид спорту. Для багатьох це стиль життя. Саме тому міжнародна фінансова Група BNP Paribas — головний акціонер одного з найбільших українських банків Ukrsibbank вже більше 45 років підтримує великий теніс і є партнером найпопулярніших турнірів: Roland Garros, Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d'Italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також різних аматорських змагань. Чимало світових зірок тенісу буквально виросли на кортах з біло-зеленими банерами з зірками BNP Paribas за спиною.

«Теніс — це не просто видовищний і дуже елегантний вид спорту. Для багатьох з нас це ціле життя, наповнена драйвом, позитивними емоціями, приємними знайомствами!, — каже Яніна Ольховська, начальник служби бренду і комунікацій Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Ukrsibbank розділяє пристрасть своїх клієнтів до тенісу. Саме тому ми реалізовуємо Tennis Open Days, щоб в знак нашої загальної прихильності тенісу подарувати своїм клієнтам захоплюючі враження в компанії друзів на кращих кортах їх міста».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися