Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2019, 16:01

Альянс Банк підтримав проведення урочистої церемонії нагородження українських лікарів-мамологів

«Обіцяй собі берегти себе» — саме з таким гаслом пройшла перша Всеукраїнська кампанія Благодійного фонду «Квітна» за участю найвідоміших жінок України. Основна ідея цієї акції — знайди час, щоб перевірити своє здоров'я, будь відповідальним.

Дата для проведення вечора була вибрана не випадково. Жовтень — місяць, коли вся світова спільнота активує свою увагу на проблему захворюваності і смертності від раку молочної залози.

Юлія Фролова, Голова Правління Альянсу Банку, розповіла про внутрішню корпоративну політику та як банк прищеплює культуру усвідомленої турботи про себе, дбайливого і відповідального підходу до свого здоров'я серед співробітників.

«Деякі вирушають на інший край світу, щоб робити добро людям; я намагаюся робити, що в моїх силах, для тих, кого люблю і хто поруч.» Марк Леві.

«Ми переконані, що місія, яку повинен вибрати кожен соціально орієнтований бізнес, від малого до великого — це турбота перш за все про тих, хто в одній команді працює і росте разом з підприємством.»

Як банк це змінює?

  1. Люди не бережуть себе. Місія Альянс Банку в тому, щоб розвивати культуру усвідомленої турботи про себе і відповідальному ставленні до свого здоров'я.
  2. Банк впевнений, що цілеспрямована робота над цією «звичкою» всередині колективу в 350 співробітників відіб'ється в цілому на якості життя кожного, а потім їх сім'ях, і як наслідок цілої країни.
  • У банку запроважене щорічне безкоштовне діагностичне обстеження всього організму в сучасному медичному центрі. 70% колективу жінки, і турбота про жіноче здоров'я — у пріоритеті.
  • Корпоративний біговий клуб Альянс Банку. Біговий клуб банку бере участь у всіх бігових міських заходах — Wizz Air Kyiv City Marathon, Nova Poshta Kyiv Half Marathon, «Забіг під каштанами» та інші.
  • Залучення колег до проектів корпоративної соціальної відповідальності — турбота про тих, хто найменш захищений в нашому суспільстві. Разом з колегами банк реалізував багато проектів:

1. допомога дітям з інвалідністю — щорічний проект, що виражається у забезпеченні необхідним обладнанням, ремонтних і побутових потреб дитячих будинків у різних містах України;

2. проведення дитячих спортивних змагань від місцевого до національного масштабу;

3. участь у будівництві житлового будинку «Дача». «Дача» — єдиний центр в Україні, де діти з онкозахворюваннями під час лікування живуть разом з батьками.

«Співробітник в Альянс Банку — не шестерня в системі, що не ресурс — а член команди, члени сім'ї Альянс Банку, де рівень вимог еквівалентний рівню турботи.», — зазначила Юлія Фролова.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися