Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2019, 11:52

Louis Vuitton запропонував за Tiffany & Co $16 мільярдів

Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) запропонував за покупку американської ювелірної компанії Tiffany & Co $16 млрд замість $14,5 млрд, запропонованих раніше. Про це повідомляє Reuters з посиланням на свої джерела.

Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) запропонував за покупку американської ювелірної компанії Tiffany & Co $16 млрд замість $14,5 млрд, запропонованих раніше.
Фото: espreso.tv

Що відомо про переговори

  • У відповідь на пропозицію заявки на $130 за акцію Tiffany & Co пообіцяла LVMH розкрити конфіденційні дані про свій фінансовий стан.

  • Tiffany планує продовжити переговори, але поки  немає ніякої впевненості, що угода буде досягнута.

Раніше повідомлялося

Найбільший французький виробник предметів розкоші холдинг LVMH зробив пропозицію про поглинання міжнародної ювелірної компанії Tiffany.

Що відомо про компанії

  • Міжнародній групі компаній LVMH належать 75 брендів, серед яких Louis Vuitton, Hennesy, Christian Dior, Givenchy, Bulgari, Kenzo, Tag Heuer, Dom Perignon і Moet & Chandon.

Читайте також: Власник Louis Vuitton обійшов Білла Гейтса в списку Forbes

  • Власник і президент групи Бернар Арно — найбагатша людина Франції.

  • Флагманський магазин Tiffany знаходиться на п'ятій авеню в Нью-Йорку, по сусідству з Trump Tower. Компанія була заснована в 1837 році ювеліром Чарльзом Тіффані і прославилася після виходу фільму 1961 року «Сніданок у Тіффані» з Одрі Хепберн.

  • Попит на бренди LVMH в останні роки стабільний, чого не можна сказати про продукцію Tiffany — у першому кварталі нинішнього року глобальний прибуток компанії знизився на 3%.

Інвестування із заставними гарантіями від Cronvest

Коментарі - 2

+
+27
QGS
QGS
21 листопада 2019, 13:21
#
Ищите таких инвесторов) і Все буде добре;)
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
21 листопада 2019, 15:53
#
Облігації легше впарити і бабки дерибанити. В реальній компанії є власник, який питає за свої кошти, а в держави власник це народ, який не має права навіть питати про розподіл коштів. Тим більше, коли текучка кадрів кожні 4-5 років, зміна кадрів в уряді. В нормальних демократіях міняється лиш президент та верхівка влади, а у нас уряд та міністри частіше і кожен оголошує новий курс, як результат, ми товчемося на місці.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися