Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2019, 14:19

Space Bank, Tinkoff та інші: на UAFIN.TECH виступлять понад 30 відомих фінтех-спікерів

4 грудня відбудеться UAFIN.TECH 2019 – головна подія року в світі українського фінтеху. Центральною темою конференції стануть необанки та діджитал-трансформація фінансового сектору.

4 грудня Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній проведе в КВЦ Парковий конференцію UAFIN.TECH 2019. Конференція проходить вже другий рік поспіль і збирає в одному місці всю індустрію українського фінтеху: банкирів, інвесторів, стартаперів, представників різних сфер бізнесу та ентузіастів фінансових технологій. На конференції очікується понад 700 гостей з більш ніж 10 країн світу.

Центральною темою конференції стануть необанки і діджитал-трансформація фінансового сектору. На UAFIN.TECH виступлять топ-менеджери Space Bank, який вважається одним з найкращих необанків регіону MENA. Серед keynote-спікерів будуть люди, які створювали внутрішню архітектуру Tinkoff Bank – найкращого необанку Східної Європи, що торгуєтся на Лондонській біржі и оцінюється в $3 млрд. Також перед гостями конференції виступлять голова японської фінтех-асоціації Такеші Кіто, засновник Finserv Experts Аріель Воланов та багато інших спікерів.

Разом із зарубіжними гостями на головній сцені конференції виступлять представники топових українських банків. Вони обговорять на панельних дискусіях актуальні проблеми ринку, поділяться історіями успіхів та невдач.

Окрім головної сцени, де виступлять понад 30 спікерів, на UAFIN.TECH 2019 буде Алея Стартапів, де будуть представлені декілька десятків молодих проектів.

«Необанкінг і діджитал-трансформація банків – найгарячіші теми цього року в зарубіжному фінансовому ком’юніті, – говорить голава Асоціації фінтех та інноваційних компаній Ростислав Дюк. – Ми хочемо вести професійну дискусію про це в Україні, тим паче, що за останній рік український фінтех зробив серйозний крок уперед – в нас вже є проекти, що оцінюються більш ніж в $100 млн».

Довідкова інформація

UAFIN.TECH – це майданчик, на якому під одним дахом зустрінуться фінтех-компанії, стартапи, МСБ, інвестори, провідні світові експерти, банкіри та топ-менеджери найбільших компаній фінансового ринку. Ми розглянемо розвиток digital-банкінгу, цифрову трансформацію платіжних сервісів і прогрес у співпраці традиційних гравців з представниками фінтех-ринку. UAFIN.TECH — це не тільки місце обговорення трендів, презентації топових проектів українських і зарубіжних стартапів, але і продуктивний нетворкінг з ключовими гравцями фінансового сектору.

Украинская ассоциация финтех и инновационных компаний – це об'єднання, що має на меті сприяти розбудові вітчизняного ринку фінансових технологій, створенню сильної фінтех-екосистеми та підвищенню фінансової інклюзії в Україні. Членами асоціації є провідні українські фінтех-копанії та банки. Вона є центром тяжіння між фінтех-сектором, класичними гравцями ринку, державними органами, інвесторами та суспільством і пропонує їм незалежну платформу для комунікації. Асоціація виступає організатором галузевих та освітніх заходів, серед яких найбільша щорічна фінтех-конференція України UAFIN.TECH, різноманітні програми підтримки стартапів, лекції для студентів тощо.

Сайт конференції за посиланням.

Контакти для учасників і партнерів: Лілія Євсюкова, le@fintechua.org

Контакти для ЗМІ: Роман Судольський, ixlodus@gmail.com.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися