Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2019, 19:20

Банк «Південний» став партнером Національного форуму бухгалтерів та аудиторів

Банк «Південний» виступив генеральним партнером Національного форуму бухгалтерів та аудиторів, який відбувся 15 листопада 2019 року в Харкові.

Національний форум бухгалтерів та аудиторів проходив під гаслом «В пошуках натхнення» та зібрав понад 70 представників професії. Головні теми форуму було присвячено різноманіттю в бухгалтерській професії, новим трендам у світі обліку та відповіді на питання, яким має бути сучасний бухгалтер та аудитор на шляху до успіху.

Офіційну частину заходу відкрив керівник Харківського регіонального відділення банку «Південний» Ігор Кайдалов, який розповів про бачення банку «Південний» щодо ключових змін і трендів на фінансовому ринку.

«Ми розуміємо, що лібералізація фінансового ринку – це нові можливості для ведення бізнесу, а разом із тим і пошук надійного фінансового партнера, який допоможе зорієнтуватися у змінах у законодавчому і регуляторному полі. Сьогодні банк «Південний» це надійний партнер для тисяч бізнес клієнтів, а накопичений нами досвід у питаннях банківської діяльності та мінімізації ризиків дозволяє нам ділитися цією експертизою для того, щоб у наших клієнтів та партнерів з’являлися кращі можливості для ведення бізнесу», – зазначив Ігор Кайдалов.

У межах форуму на стенді банку учасники заходу могли познайомитись із представниками банку «Південний» та отримати консультації з питань банківського обслуговування, продуктів, та актуальних фінансових інструментів, у т. ч. консультації із зовнішньоекономічної діяльності.

Національний форум бухгалтерів засновано Радою незалежних бухгалтерів та аудиторів (РНБА). Головним завданням РНБА є розвиток бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту, а також підвищення рівня професіоналізму представників бухгалтерської професії в Україні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися