Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2019, 19:38

«Зовнішньоторговельний обіг дещо покращився»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Кумулятивний дефіцит поточного рахунку за 12 місяців скоротився у вересні на 7.2% процентних пункту — до 3.7 млрд USD після незначного розширення в серпні. Відповідна динаміка головним чином була продиктована позитивними змінами у зовнішньоторговельному обороті: підштовхуваний експортом агропродукції загальний експорт товарів зріс на 11.9% відсоткових пункти, тоді як зростання імпорту сповільнилося до 2% процентних пункту. Ми очікуємо, що дефіцит поточного рахунку за підсумками року складе близько 4 млрд USD», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 13 листопада 2019. Додаткова інформація: аналітики і даних читайте за посилання.

Щотижня колеги групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися