Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2019, 16:02

Кредит онлайн на вигідних умовах — це реально

Переваги кредиту онлайн:

Використання кредитів стає дедалі буденнішим явищем. За даними експертів компанії FinHub, в першому півріччі 2019 роки тільки небанківські фінустанови зробили ривок і збільшили на 43,9% обсяги кредитування (в порівнянні з першим півріччям 2018 року). 
Судячи з усього, кількість тих, хто захоче скористатися можливістю приєднатися до життя з розрахунком в майбутньому, продовжуватиме зростати. Сьогодні позичити гроші можна навіть не виходячи з дому – безліч небанківських фінансових установ пропонують оформляти кредити онлайн. У чому суть цієї послуги і як правильно нею скористатися, з'ясовував «Мінфін».

Онлайн кредитування: що це

Останнім часом онлайн кредити в Україні набирають популярносты. Це пов'язано з тим, що отримати такий вид позики просто і швидко. Якщо банку для видачі кредиту необхідно надати стос документів, поручителя і час на ухвалення рішення, то мікрофінансові організації менш вимогливі до клієнта.
  • Мінімум умов. Кредит може отримати будь-який громадянин України у віці від 21 до 65 років, пред'явивши паспортні дані та ІПН, а також вказавши електронну адресу і телефон.
  • Доступність. Оформити кредит онлайн можна цілодобово. Більшість МФО приймають і обробляють заявки в режимі 24/7, але слід звернути увагу, що надходження коштів на картку відбувається, як правило, в межах робочого графіку тієї чи іншої компанії, наприклад, з 8 до 22 години.

  • Оперативність. Заявки обробляються протягом 15 — 20 хвилин.
  • Легкість. Видаються суми від ста до декількох десятків тисяч гривень. Для їх одержання необхідні тільки наявність інтернету і банківської картки, на яку і перераховуються гроші.
  • Демократичність. Терміни повернення досить широкі – від кількох днів до року.
Але за все доводиться платити, і за перераховані переваги в тому числі. Лояльність і довіра до клієнтів несуть підвищені фінансові ризики для МФО, які покриваються вищою, ніж у банках, кредитною ставкою і великими штрафами за прострочення.

Прикладом цивілізованого мікрокредитування може послужити компанія FinHub — МФО, добре себе зарекомендувала як один з лідерів онлайн кредитування. Компанія пропонує позику на досить вигідних умовах, без прихованих платежів і завищених процентних ставок. Для клієнта розроблено два види кредитних продуктів:

«До зарплати» — на суму від 1000 до 5000 грн з терміном погашення від 1 до 30 днів;

«Споживчий» — від 5100 до 20 000 грн на термін від 3 до 12 місяців.

FinHub надає клієнту можливість отримання споживчого кредиту онлайн. Гроші перераховуються на карту будь-якого банку України без необхідності відвідування відділень і пред'явлення будь-яких довідок про працевлаштування або доході. Ставка за таким кредитом співставна з банківськими — в середньому 3,5-4,5% на місяць.

Оформлення — простіше простого

Процедура типова для більшості мікрофінансових організацій і доволі проста. Через сервіс кредитування онлайн подається заявка. Новий клієнт в потрібні поля вводить свої дані – номер телефону, ІПН і номер картки. Заявнику може передзвонити менеджер компанії, щоб підтвердити його особу, або система приймає рішення автоматично. Якщо заявка схвалена, гроші надходять на вказаний рахунок практично миттєво.

Якого кредитора обрати

З прийняттям в Україні закону про захист прав споживачів фінансових послуг, робота фінансових організацій стає більш прозорою. Але до вибору компанії для оформлення онлайн кредиту все ж варто підходити відповідально. Насамперед важливо уважно вивчити сайт організації, звернути увагу, скільки часу вона працює на фінансовому ринку, які умови співпраці пропонує.
Крім цього, вибираючи кредитну програму експерт компанії FinHub радить врахувати важливі нюанси: «Обов'язково ознайомтеся з умовами, на яких ви берете гроші, зверніть увагу на вказану річну ставку. Розрахуйте самі розмір регулярних внесків, використавши спеціальний калькулятор. Врахуйте швидкість отримання коштів і зручність погашення. Дізнайтеся, чи зможете ви погасити борг раніше визначеного терміну і на яких умовах. Уточніть розміри штрафів. Все це дозволить уникнути можливих неприємностей в момент повернення кредиту».
Що ще важливо у випадку користування онлайн кредитом, так це завжди повертати його вчасно.

Коментарі - 1

+
0
Антон Солнечный
Антон Солнечный
8 січня 2020, 22:16
#
Справді цікава компанія, напевно єдина на нашому ринку - яка не лише кредитує, а й дає можливість заробити проводячи інвестиції.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися