Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2019, 17:56

«Оновлена статистика підтверджує різноспрямовані тенденції в економіці»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Свіжа порція статистичних даних підтвердила різноспрямовані тенденції в економіці України: в той час як заробітна плата, і в номінальному і реальному вимірі, зберігає високі темпи зростання, сприяючи подальшому розширенню споживчих витрат, промислове виробництво у вересні ще трохи знизилося, підтвердивши наші очікування щодо нульової динаміки за підсумками року», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 6 листопада 2019. Додаткова інформація: аналітики і даних читайте за посиланням.

Щотижня колеги групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися