Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2019, 18:28

Бачити серцем: книги шрифтом Брайля від Ukrsibbank

Відчути фарби пейзажів на дотик для когось це поезія, для інших — життєва необхідність. Ukrsibbank BNP Paribas Group підтримує програму «Світ на дотик» міжнародного благодійного фонду «Здоров'я майбутнього» та дарує дітям радість дотику до цікавої та необхідної інформації. За підтримки банку в світ вже вийшли книги шрифтом Брайля «Азбука» і «Кіт у чоботях».

В 2019 році завдяки банку у світ вийшли «Лицарі чистої планети» для дітей з проблемами зору. Видання разом з грою, вікториною входить в комплект «Школа чистої планети». Досліджуючи книгу, маленький читач дізнається основи дбайливого ставлення до навколишнього середовища, вчиться піклуватися про нашу планету, розуміти походження побутових предметів і оцінювати ресурси, необхідні на їх виготовлення та утилізацію. Знання можна закріпити, граючи в вікторину, а за підсумками змагання визначити переможця і «присвятити» в лицарі.

«Найважливіші речі можна побачити серцем. Ukrsibbank і його співробітники добре відчувають потребу в книгах шрифтом Брайля і ми докладаємо багато зусиль, щоб такі книги вийшли у світ, — розповіла Яніна Ольховська, начальник служби бренду і комунікацій, голова благодійного фонду Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Банк прагне створити рівні можливості для розвитку дітей і наше завдання розширити горизонти пізнання і допомогти особливим дітям отримувати цікаву та корисну для розвитку літературу».

Кожен бажаючий може підтримати позитивну ініціативу «Світ на дотик» і перерахувати кошти на користь МБФ «Здоров'я майбутнього».
IBAN — №623206490000026009052636200.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися