Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 18:23

ДПС цілком готова досягти цілей з наповнення бюджету-2020 — Верланов

Дохідна частина оновленого проекту держбюджету на 2020 рік цілком реалістична, вважає глава Державної податкової служби Сергій Верланов, передає Уніан.

Дохідна частина оновленого проекту держбюджету на 2020 рік цілком реалістична, вважає глава Державної податкової служби Сергій Верланов, передає Уніан.
Фото: finance.liga.net

Як ДПС планує наповнювати бюджет

«Дохідна частина бюджету є цілком реалістичною. Державна податкова служба готова виконати завдання по наповненню бюджету. Для цього будемо посилювати аналітичну роботу і приділяти підвищену увагу роботі з ризиковими платниками податків», — цитує Верланова прес-служба ДПС.

Читайте також: Гончарук про бюджет: Вперше без підвищення податків і зі скороченням дефіциту

За його словами, докумен збалансований, спрямований на вирішення нагальних питань та на виконання програми діяльності уряду.

Раніше повідомлялося

  • 5 листопада Кабмін передав у Верховну Раду доопрацьований до другого читання проект бюджету.
  • Його показники засновані на оновленому макропрогнозі зі зростанням ВВП на 3,7% при середньому курсі гривні 27 гривень/$.
  • Порівняно з попереднім проектом видатки бюджету зросли на 15 мільярдів гривень, доходи – на 13 мільярдів гривень.
  • Дефіцит, як і раніше, становить 95 мільярдів гривень, але скоротиться по відношенню до ВВП до 2%.
  • Нагадаємо також, що в жовтні Рада ухвалила зміни до бюджету-2019, знизивши план доходів на 20,4 мільярда гривень. Компенсували це скороченням плану витрат на обслуговування держборгу на 21,6 мільярда гривень.

Коментарі - 6

+
+30
bonv
bonv
6 листопада 2019, 18:26
#
Штрафи збільшити, податки збільшити, тарифи підняти - зе-ініціативи.
+
0
Bischof
Bischof
6 листопада 2019, 18:55
#
«ГНС готова выполнить задачи по наполнению бюджета» – она и перевыполнить всегда готова. Благо рычагов предостаточно, чтобы «больше доить и меньше кормить». А уж какой ущерб это нанесет бизнес-климату и экономическому росту – уже не их головная боль.
+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
6 листопада 2019, 19:11
#
Бізнес-клімату не повинна шкодити сплата податків. Чому одні працюють по білому і вигідно, а іншим буде не вигідно. У мене є купа знайомих в різних сферах, які працюють по білому, і торгують, і аграрії, і послуги, дрібні і з мільярдним оборотом... але є паршиві вівці які найбільше критикують владу, що ті крадуть, але самі нічого не сплачують. Євпобляхери хотять завезти шмат гівна, який небо буде коптити, так, воно дешеве, але старе, тому дороге. Іншому касовий апарвт дорого, кричав один під кабміном... сказали ж, все безкоштовно. Але ж ні, баба Яга проти.
+
+9
Bischof
Bischof
6 листопада 2019, 19:14
#
От только про бесплатные кассовые аппараты не надо рассказывать, если не понимаете, о чём вообще речь и в чём там главная проблема (а проблема в уничтожении упрощённого учёта для малых предпринимателей).
+
+26
Qwerty1999
Qwerty1999
6 листопада 2019, 21:11
#
Каждый год одно и тоже - в четвёртом квартале настойчиво звонит налоговый инспектор, затем эстафету подхватывает начальник отдела и все с одной просьбой, которая больше похожа на ультиматум - заплатить налоги авансом и как можно больше...
Основной их аргумент - «у нас план» а на всё остальное - наплевать.
Вот так каждый год налоговая реалистично наполняет бюджет.
+
+13
QGS
QGS
7 листопада 2019, 2:39
#
Доходная часть бюджета вполне реалистична;) где-то это мы уже слышали День сурка и только;)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися