Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 16:26

Pegasus Airlines повернеться в Жуляни і відкриє новий рейс

Pegasus Airlines в літній навігації 2020 року відновить польоти в аеропорт Жуляни і відкриє новий сезонний рейс Київ-Даламан. Про це повідомили avianews.com в представництві лоу-коста.

Pegasus Airlines в літній навігації 2020 року відновить польоти в аеропорт Жуляни і відкриє новий сезонний рейс Київ-Даламан.
Фото: avianews.com

Куди літатиме

В Жуляни авіакомпанія буде здійснювати сезонні рейси з Бодрума і Даламану, тоді як сезонний рейс Ізмір-Київ і регулярний цілорічний рейс Анкара-Київ буде обслуговуватися в аеропорту Бориспіль, куди Pegasus Airlines перейшов у вересні 2019 року.

Графік польотів

  • Рейси Даламан-Київ лоу-кост запустить 26 квітня 2020 року. Згідно з опублікованим розкладом, вони будуть виконуватися спочатку один раз на тиждень з вильотами з Даламану в нічний час по неділях, і вильотом з Києва по понеділках.

З якою кредиткою краще їхати за кордон. Рейтинг карток

  • З червня частота зросте до трьох на тиждень з вильотами з Даламану по вівторках, четвергах і неділях та поверненням з Києва по понеділках, середах і п'ятницях. Рейси введені в систему до 23 жовтня 2020 року.

  • В зимовому сезоні 2019/2020 років Pegasus Airlines виконує рейси лише по одному регулярному маршруту з Києва, з'єднуючи аеропорт Бориспіль з Анкарою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися