Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 листопада 2019, 16:01

Приватбанк захопили діти-супергерої

1 листопада головний офіс Приватбанку захопили діти. До Дніпра з’їхалися супергерої — найуспішніші випускники бізнес-школи «ЮніорБанк» з усієї України, щоб весело та з користю провести час у серці найбільшого банку країни.

Екскурсія юніорів до головного офісу Приватбанку — це традиція банку та компанії Mastercard. Щороку найкращі випускники Бізнес-школи отримують шанс відчути себе топовими банкірами. Цьогоріч майже 140 дітей із різних куточків України, які успішно закінчили Бізнес-школу «ЮніорБанк» змогли побачити, як працює головний офіс, дізнатись, скільки грошей зберігається у Приватбанку, заглянути у святу святих — депозитарій і навіть посидіти у кріслі голови правління банку.

Окрім екскурсії, для дітей організували цікаві вікторини, тематичні фотозони та годину спілкування з топменеджерами Приватбанку, які розповіли про фінансові інновації, поділилися своїми історіями успіху, дитячими мріями і секретами та відповіли на усі питання юних супергероїв.

«Картки, депозити, кредити — це не банківські терміни. Це те, що допомагає людям покращувати життя і реалізовувати мрії. І сьогодні Приватбанк — найбільший в Україні. У нас більш ніж 20 мільйонів клієнтів, 10 мільйонів користувачів Приват24, майже 23 тисячі працівників. Але найголовніше — те, чому я щороку з задоволенням приходжу сюди — це більш ніж півмільйона наших юніорів», — поділився член правління з питань роздрібного бізнесу Приватбанку Олексій Шабан.

Замовити картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися