Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2019, 18:25

«НБУ очікувано вдався до рішучого зниження облікової ставки»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Засідання комітету з монетарної політики НБУ в четвер завершилося рішучих зниженням облікової ставки — на 100 базисних пунктів, до 15,5%. Вердикт центробанку, втім, не є несподіванкою (див. огляди від 18 вересня та 17 жовтня), беручи до уваги уповільнення річної інфляції швидше прогнозів НБУ, а також спостерігається серед центральних банків провідних економік тенденцію до пом'якшення монетарної політики. Ми бачимо підстави для подальшого зниження облікової ставки Нацбанку», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 24 жовтня 2019. Додаткова інформація: аналітики і даних читайте за посиланням посилання.

Щотижня колеги групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися