Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2019, 18:26

За підтримки Восток Банку відбудеться прем’єра за мотивами творів Жванецького

9 листопада о 19:00 в українському театрі Одеси відбудеться прем'єра вистави «Одесская свадьба» за мотивами творів Михайла Жванецького. Восток Банк виступить генеральним спонсором заходу. Глядачі вистави перенесуться в звичайну єврейську сім'ю, де відбувається підготовка до великого одеського весілля. У головних ролях зіграють Ірина Токарчук, Яша Гопп, Іцхак Авербух, Надія Сальникова, Олена Головіна. Спеціальним гостем на прем'єрі вистави стане відомий одесит, сатирик Михайло Михайлович Жванецький.

«Неможливо уявити Одесу без Михайла Михайловича Жванецького і його творів. Саме тому ми представляємо прем'єру гумористичної вистави «Одесская свадьба». Ви станете свідками історії дітей зі звичайної одеської єврейської родини, які шокували своїх батьків рішенням про одруження! Це добра і гумористична історія, з реальними подіями в старій єврейській Одесі, в кожній фразі якої ви почуєте іскрометний гумор неповторного одесита», – розповідає Еліна Корнєва, директор Єврейського Культурного Центру.

«Восток Банк бачить в своєму стратегічному розвитку підтримку культури в Україні. У зв'язку з цим ми підтримуємо події, які підвищують культурний рівень українців і допомагають соціальному розвитку та прогресу в суспільстві», – зазначає Вадим Мороховський, Голова Правління Восток Банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися