Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 жовтня 2019, 18:31

Дефіцит поточного рахунку стабілізувався, приплив інвестиції в держоблігації сприяє поповненню золотовалютних резервів

«Поточний рахунок платіжного балансу України незначно погіршився в серпні: кумулятивний дефіцит за 12 місяців збільшився на 3,9% в порівнянні з липнем до 4,13 млрд дол США. Ми очікуємо, однак, що до кінця року дефіцит не перевищить наш прогноз на рівні 4,4 млрд дол. США. Незважаючи на істотне зростання імпорту продукції машинобудування, стійке збільшення експорту агропродукції, а також стабільні надходження від трудових мігрантів, будуть стримувати подальше розширення дефіциту», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 10 жовтня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.

Щотижня  колеги групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич – керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися