Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 жовтня 2019, 13:22

Windrose розглядає можливість запуску рейсів з Києва в Любляну

Авіакомпанія Windrose розглядає можливість запуску з кінця поточного року чартерних рейсів з Києва до столиці Словенії Любляни. Про це повідомляє EX-YU Aviation News.

Авіакомпанія Windrose розглядає можливість запуску з кінця поточного року чартерних рейсів з Києва до столиці Словенії Любляни.
Фото: cfts.org.ua

Що відомо

  • Рейси між Києвом і Любляною можуть стартувати, починаючи з 21 грудня, але керівництво української авіакомпанії ще не прийняло остаточного рішення на цей рахунок.

«У нас є намір почати польоти, але поки немає остаточного рішення», — цитує балканське видання слова керівника прес-служби Windrose Наталії Кочанової.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

Якщо рейси все ж будуть запущені, то очікується, що вони будуть виконуватися тричі на тиждень — по вівторках, четвергах і суботах з вильотом з Києва в другій половині дня.

Передісторія

  • Windrose вже раніше планувала вихід на маршрут Київ-Любляна — в 2017 році це повинно було відбутися в період зимової навігації. Але в підсумку українська чартерна авіакомпанія все ж таки відмовилася від таких планів, мотивуючи своє рішення низьким попитом з боку пасажирів.

  • У жовтні 2017 року прямі рейси Любляна-Київ після п'ятирічної перерви почала виконувати словенська авіакомпанія Adria Airways, але через рік вона припинила літати за маршрутом.

Коментарі - 3

+
+28
lika197
lika197
14 жовтня 2019, 14:53
#
Очень хорошо. Словения - очень красивая страна, везде живописно, нет следов коммунизма.
+
0
An GenShuo
An GenShuo
14 жовтня 2019, 17:11
#
Слов'янська австрія, сподіваюся не дуже коштовні квитки будуть)
+
0
chargedmen
chargedmen
14 жовтня 2019, 23:01
#
Слов'янська Італія
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися