Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2019, 11:04

Приватбанк судитиметься з НЗФ через пікети

Приватбанк має намір через суд домогтися від Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ) компенсації витрат на евакуацію 300 співробітників свого головного офісу у зв'язку з гучними багатоденними пікетами працівників НЗФ. Про це йдеться в повідомленні банку.

Приватбанк має намір через суд домогтися від Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ) компенсації витрат на евакуацію 300 співробітників свого головного офісу у зв'язку з гучними багатоденними пікетами працівників НЗФ.
Фото: 24tv.ua

Що відомо

  • Через багаторазове перевищення пікетувальниками максимально допустимого в місті рівня шуму, а також численних загроз працівникам банку з боку пікетувальників 10 жовтня банк задовольнив заяви понад 300 співробітників контакт-центру про негайну евакуацію служби в офіс з нормальними умовами роботи.

  • Видатки на проведення евакуації і додаткове облаштування робочих місць склали понад 700 000 гривень.

 Оформити депозит стандарт від Приватбанка

  • Також Приватбанк зажадав від організаторів пікету відшкодування збитків, пов'язаних з неможливістю безперебійного виконання своїх обов'язків працівниками служби інкасації банку.

Передісторія

  • 20 вересня близько п'ятисот працівників Нікопольського заводу феросплавів влаштували пікет біля будівлі головного офісу Приватбанку в Дніпрі.

  • Працівники протестували проти невиплати їм заробітної плати, яку їм пояснюють виконанням значних зобов'язань заводу перед Національним банком України відповідно до недавнім рішенням суду.

  • 28 серпня 2019 року суд затвердив мирову угоду між НБУ та АТ «Нікопольський завод феросплавів», ініціатором якого виступив саме завод.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися