Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 жовтня 2019, 18:11

Ukrsibbank почав тенісну програму «Tennis open days» для своїх клієнтів

Ukrsibbank BNP Paribas Group провів для своїх клієнтів офіційне відкриття тенісної програми «Tennis open days» кращих кортах Києва та Одеси. Спортивне свято захоплював усіх відвідувачів, навіть найменших. Діти, які тільки мріють грати в теніс, теж спостерігали за грою і брали активну участь на локаціях для розваг.

Прихильники тенісу з задоволенням провели перші тренування і продовжують планувати наступні, а клієнти Дніпра, Харкова та Львова тільки готуються до запальною грою та офіційного відкриття «Tennis open days» у своїх містах.

Щонеділі протягом жовтня та листопада Ukrsibbank BNP Paribas Group дарує своїм клієнтам можливість насолодитися спортом, тренуваннями в компанії друзів. Якщо ви клієнт Ukrsibbank і захоплюєтеся тенісом, ви зможете відвідати корти з попередньої реєстрації.

Нагадаємо, що вже понад 45 років головний акціонер Ukrsibbank — міжнародна фінансова Група BNP Paribas — є основним партнером всіх найважливіших тенісних змагань, таких як ROLAND GARROS, Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d'italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також різних аматорських турнірів. Така прихильність BNP Paribas до тенісу одна з найтриваліших в історії спорту.

Ukrsibbank BNP Paribas Group також розділяє пристрасть своїх клієнтів до тенісу. Саме тому BNP Paribas Group реалізовує Tennis open days, щоб подарувати вам захоплюючі враження в компанії ваших друзів на кортах, які ми із задоволенням надамо вам в знак  загальної прихильності тенісу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися