Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 жовтня 2019, 17:04

Приватбанк співпрацюватиме з Мінцифрою у сфері держінновацій

Приватбанк та Міністерство цифрової трансформації підписали Меморандум про співпрацю та впровадженні інноваційних державних сервісів в Україні. Про це йдеться в повідомленні банку.

Що відомо

  • У рамках співробітництва у сфері діджиталізації країни передбачений запуск технології SmartID до кінця 2019 року. Це дозволить прискорити та розширити зону дії цифрових послуг для громадян.

  • Процедура отримання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) за технологією SmartID займе менше хвилини, її можна буде провести з будь-якого пристрою, підключеного до мережі. Клієнти інших банків також зможуть скористатися цією послугою завдяки ідентифікації з паспортом та ІПН.

  • Крім цього, планується запуск проектів по цифровому водійському посвідченню і цифровому студентському квитку. 

Відкрити депозит у Приватбанку

Як зазначив голова правління Приватбанку Петро Крумханзл, сьогодні Приватбанк запускає розробку і реалізацію декількох ключових пілотних проектів в рамках концепції «держави в смартфоні», при цьому участь банку в проекті буде здійснюватися на некомерційній основі.

«Оформити водійське посвідчення або студентський квиток повинно бути так само зручно і інноваційно, як бути клієнтом Приватбанку, — зазначив Петро Крумханзл. — Ми готові надати підтримку своїм технологіями і кваліфікованими фахівцями для максимально швидкого запуску публічних цифрових послуг і сервісів».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися