Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 жовтня 2019, 12:29

Cronvest — що змінилося на ринку автоломбардів

На сьогоднішній день кредитування під заставу автомобіля вже не є чимось сумнівним. Все більше і більше людей звертаються для позики в великі компанії, які пропонують досить вигідні умови. Однією з таких компаній є компанія Cronvest (Кронвест).

У 2019 компанія Каштан-2000 зробила черговий стрибок розвитку і оголосила про проведення ребрендингу. Каштан-2000 стає Cronvest (Кронвест). Для клієнтів компанії це означає ще комфортніші умови позик, але все та ж надійність і стабільність, перевірена двадцятьма роками роботи. Саме стільки часу компанія Каштан-2000, а тепер Cronvest (Кронвест) існує в Україні. І на сьогоднішній день є лідером на ринку надання позик під заставу автомобіля.

Cronvest (Кронвест) — це швидкий сервіс позик під заставу з філіями у багатьох великих містах України. Представництва компанії на даний час відкриті в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та Львові. Компанія безперервно розвивається і робить свої послуги ще більш швидкими і комфортними для клієнтів.

За підсумками роботи компанія Cronvest (Кронвест) в 2017 і 2018 роках була удостоєна високого звання «Лідер року» і на цьому співробітники компанії і її керівництво не збираються зупинятися.

C:UsershpAppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.Word2.png

Протягом 20 років своєї роботи, основною метою компанії було і залишається висока якість послуг, що надаються, відкриті умови і задоволені клієнти. Саме тому, вони першими в Україні запропонували послугу «авто у власника». Вам більше не потрібно залишати автомобіль на стоянці. Ви можете далі користуватися своїм транспортним засобом, але при цьому отримуєте гроші на розвиток вашого бізнесу.

Вам не потрібно надавати довідку про доходи або чекати рішення банку про видачу кредиту. У Кронвест не важлива ваша кредтная історія. Право власності на авто теж не переоформляється. Ви забираєте готівку і їдете на своєму автомобілі.

Також вам не потрібно називати причину, по якій вам знадобилися гроші, Кронвест просто підтримує вас у ваших справах. Для компанії абсолютно не важливо відкриваєте ви новий офіс, ресторан, хочете придбати нерухомість або зробити ремонт, летите на відпочинок, або ж ви просто хочете вже прямо зараз їздити на вашому новому крутому автомобілі без зайвої паперової тяганини.

У Cronvest (Кронвест) вам допоможуть оформити угоду швидко, просто і без зайвих питань. Все що вам знадобиться, це паспорт, техпаспорт, і ІПН, а також 1-2 години вашого часу.

Основна перевага компанії Cronvest (Кронвест) — це прозорі умови, зрозумілі для клієнта. Ви отримуєте гроші швидко і при цьому не сумніваєтеся в надійності компанії, в яку звернулися. Угода оформляється у відповідності з усіма нормами і правилами чинного законодавства України. І під час здійснення угоди присутній нотаріус, готовий дати докладну відповідь на будь-який виникає питання. За підсумками операції, кожна зі сторін отримує те, про що домовлялися.

Кронвест працює з заставним кредитуванням і є гарантом виконання зобов'язань між позичальником і інвестором. Таким чином обидві сторони знаходяться в рівних умовах, а компанія гарантують дотримання домовленостей з обох сторін.

Компанія Cronvest (Кронвест) ламає стереотипи про кредитування під заставу автомобіля в Україні. Це оптимальне рішення, коли вам потрібні гроші тут і зараз без додаткових довідок. І поки одні все ще з побоюванням ставляться до позик, інші вже активно розвивають свій бізнес.

Все більше підприємців малого та середнього бізнесу звертаються в компанію Кронвест для отримання швидкого позики. Банки мають складну бюрократичну систему, вони перевіряють кредитну історію, а необхідною умовою отримання кредиту є надання довідки про доходи. Таким образів отримання кредиту в банку може затягнутися. До того ж, банк може відмовити клієнту, якщо він вже виплачує інший кредит. Але в Cronvest (Кронвест) все набагато простіше. Ви можете отримати велику суму готівкою для вирішення термінових фінансових питань на протязі 1-2 годин. Сума, яку отримує клієнт на руки становить до 80% від вартості застави. У Кронвест подбають про те, щоб ваші справи не стояли на місці.

86% кожного, хто звернувся в компанію клієнтів повідомляють, що порекомендували б скористатися послугами компанії Кронвест своїм бізнес-партнерам і друзям.

Сайт компанії Cronvest.

Коментарі - 5

+
0
bonv
bonv
1 жовтня 2019, 13:28
#
Прозорі умови? І чому не озвучили таксу?
+
0
bonv
bonv
1 жовтня 2019, 13:29
#
Не пей за рулем - пешеходом станешь...:).....
+
0
1112VFRFH
1112VFRFH
2 жовтня 2019, 0:40
#
На протязі((1г -й захворіти(( просто..\\\можеУПРОДОВЖ 1-2гг???!!!!!!!!!!!
+
0
knaz197
knaz197
30 листопада 2020, 16:39
#
Что за бред?
+
0
knaz197
knaz197
27 березня 2020, 22:06
#
Реально ктото пользовался их услугами
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися