Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 вересня 2019, 19:41

«Роздрібні продажі продовжують відновлюватися, але промвиробництво знову розчарувало»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Зростання роздрібних продажів, хоч і уповільнився в серпні до 3,4% м/м з 4,8% м/м в липні, зберігає позитивну динаміку четвертий місяць поспіль, згідно з даними Державної служби статистики. Рік до року роздрібні продажі в серпні зросли на 6,7%. Посилення в минулому місяці зростання індексу споживчих настроїв, підтверджує наші позитивні очікування щодо зростання економіки в поточному році, де головним драйвером виступає приватне споживання», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 26 вересня 2019. Додаткова інформація: аналітики і даних читайте за посилання.

Щотижня  колеги групи інвестиційного бізнесу, яку очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися