Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2019, 11:06

Іноземному бізнесу планують надавати «електронне резидентство» в Україні

Міністерство цифрової трансформації планує реалізувати проект «Електронне резидентство», що дозволяє іноземним бізнесменам вести бізнес в Україні, не приїжджаючи в нашу країну. Про це заявив віцепрем'єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Міністерство цифрової трансформації планує реалізувати проект «Електронне резидентство», що дозволяє іноземним бізнесменам вести бізнес в Україні, не приїжджаючи в нашу країну.
Фото: uatv.ua

Плани міністерства

«У нас вже є робоча група, написаний указ президента, є підготовлений законопроект, ми активно працюємо над цим проектом.

Ми хочемо, щоб в Україні було зручно відкрити компанію, в Україні було зручно відкрити рахунок у банку, не приїжджаючи в нашу країну – отримати ID-картку в посольстві, і щоб була можливість вести тут бізнес», — сказав він.

Читайте також: Іноземців допустять до приватизації українських держпідприємств

Що відомо

  • Як повідомлялося, метою Міністерства цифрової трансформації є збільшення частки IT-сектора у валовому внутрішньому продукті України до 10%.
  • Серед іншого, міністерство зараз працює над запуском цифрових водійських посвідчень та студентських квитків, а також над легалізацією криптовалюти.

Коментарі - 1

+
0
yarg
yarg
30 вересня 2019, 10:50
#
«в Украине было удобно открыть счет в банке, не приезжая в нашу страну »

лечить электрошоком. это запрещено во всем мире. KYC же, однако... 
молодая команда совсем дикая....
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися