Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 вересня 2019, 18:44

Garmin Pay стає доступним клієнтам Ukrsibbank BNP Paribas Group — держателям карток Mastercard

Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує своїм клієнтам новий рівень свободи завдяки платіжного сервісу, що дозволяє в одне торкання здійснювати покупки за допомогою спортивних годин фірми Garmin без фізичної присутності банківської картки або телефону. Оплата можлива на всіх терміналах, що підтримують технологію NFC *.

Для використання сервісу в першу чергу необхідно завантажити на смартфон додаток Garmin Connect. Воно сумісне з пристроями, що працюють на операційних системах iOS 9.0 і вище, а також Android 4.4 і вище, підтримує Bluetooth 4.0. Потім потрібно «прив'язати» години до телефону, створити віртуальний гаманець і задати для нього пароль, який необхідно вводити раз на добу або коли годинник були зняті з руки. Після цього треба додати в додаток карти, вказавши їх платіжні реквізити (номер, термін дії, ПІБ власника та CVV / CVC-код).

Для оплати покупки слід натиснути і утримувати кнопку на годиннику, у вікні вибрати карту і піднести пристрій POS-термінала, після здійснення транзакції годинник завібрують.

Зазначимо, що безпека Garmin Pay нічим не відрізняється від карт з чіпом. Всі дані надійно захищені, тому що вони не зберігаються на вашому пристрої і нікуди не передаються при оплаті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися