Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 вересня 2019, 12:27

«Iнфляція почала уповільнюватися на фоні подальшого укріплення гривні»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Споживацькі ціни в серпні до липня знизилися сильніше  очікувань на тлі подальшого укріплення національної валюти: індекс споживчих цін (ІПЦ), за даними Держстату, знизився на 0,3% після зниження на 0,6% в липні і на 0,5% в липня. Відповідна динаміка посприяла уповільненню інфляції за останні 12 місяців до серпня до 8,8% з 9,1% до липня. Eксперти переглянули  прогноз по динаміці ІПЦ за результатами року до 7,9% із 8,5%», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 18 вересня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.

Щотижня колеги uрупи інвестиційного бізнесу, яку очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися