Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2019, 11:09

Кредобанк — у ТОП-5 провідних медіа-рейтингів вересня

Кредобанк посів четверте місце у рейтингу надійності банківських депозитів за підсумками другого кварталу 2019 року, від рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг», а також четверте місце рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші», за підсумками другого кварталу 2019 року.

При складанні 26-го рейтингу надійності банківських депозитів аналітики агентства «Стандарт-рейтинг» оцінювали публічну інформацію банків, оприлюднену Національним банком України, за моделлю CAMEL, а в процесі оцінки вивчали окремі групи факторів та встановлювали їх вплив на надійність депозитів. До уваги бралися капітал банку, якість кредитного портфелю, ліквідність, доходність операцій, дисбаланс між активами та зобов’язаннями в іноземній валюті, масштаб діяльності, підтримка акціонерів та якість депозитних програм.

Аналітики журналу «Гроші» при складанні рейтингу враховували не лише основні фінансові показники, а й якість кінцевих бенефіціарів банку, наявність чи відсутність скарг на виплати, ставку за вкладами фізичних осіб на три місяці, а також динаміку зміни коштів фізичних осіб.

«Висока оцінка Кредобанку в українських медіа-рейтингах є черговим підтвердженням високої надійності роботи банку та привабливості його послуг для клієнтів. Нам особливо приємно, що надійність Кредобанку підтверджує не тільки належність до потужної міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski, а й позитивні бізнес-показники та дотримання усіх економічних нормативів», – – говорить Перший Заступник Голови Правління Кредобанку Єжи Яцек Шугаєв.

Раніше Кредобанк отримав високі оцінки своєї діяльності від експертної та медійної спільнот України за підсумками другого кварталу 2019 року, зокрема обійняв 6-ту позицію в рейтингу надійності українських банків від фінансового порталу «Мінфін», а також Кредобанку здобули три перших місця у премії Prostobank Awards – у номінації «Автокредити» з програмою «Доступний», у номінації «Кращі кредити на вторинному ринку житла» з пропозицією «На придбання нерухомості на вторинному ринку», а також у номінації «Депозити для бізнесу» з пропозицією «Стандарт on-line».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися