Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2019, 15:14

Idea Bank відкрив відділення у Павлограді Дніпропетровської області

Idea Bank відкрив відділення у м. Павлоград (Дніпропетровська область), за адресою вул. Горького, 151. Це перше відділення банку у цьому місті.

Банк прагне стати ближчим і зручнішим для клієнтів. Саме тому із великого міста-обласного центру відділення перенесено до м. Павлоград цієї ж області.

Для клієнтів банку у м. Дніпро продовжують працювати чотири відділення за адресами: пр. Дмитра Яворницького, 100, вул. Січових Стрільців, 3A, вул. Титова 29, вул. Калинова, 11Б.

Відтепер жителі Павлограда зможуть отримати консультацію працівників Ідея Банку щодо того, як краще розпорядитися власними фінансами.

Так, клієнти-фізичні особи зможуть отримати кредити готівкою, кредитні картки, депозити, карткові пакети, соціальні пакети, грошові перекази, страхування, та ін.

До послуг бізнес-клієнтів: розрахунково-касове обслуговування, депозити, кредити та мікрокредити, зарплатні проекти.

Крім того, нові клієнти зможуть взяти участь в акції із нагоди 30-річчя банку «Ідеальна 30». Так, для нових клієнтів, що оформили картку Ідея Банку, є можливість узяти участь у розіграші та виграти 30% кешбеку.

Наразі мережа Idea Bank нараховує 82 відділення у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Полтаві, Хмельницькому, Чернівцях та інших містах, із них у Києві — 13 відділень.

Крім того, клієнти можуть отримати послуги у понад 200 консультаційних центрах по всій Україні.

Строкові вклади від Ідея Банку з бонусом від Мінфіну

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися