Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 вересня 2019, 9:14

Нефьодов показав, як виглядатиме головний апарат Митниці (структура)

Міністерство фінансів затвердило структуру головного апарату Нової митниці і штатний розпис. Про це написав голова Держмитниці Максим Нефьодов на своїй сторінці у Facebook.

Міністерство фінансів затвердило структуру головного апарату Нової митниці і штатний розпис.
Фото: day.kyiv.ua

«У нас тепер має бути 571 людина, яких ми почнемо поступово переводити з існуючих співробітників, набирати на конкурсах ззовні і брати з інших держорганів», — написав він. 

За словами Нефьодова, президент Володимир Зеленський поставив завдання до 1 грудня очиститись і укомплектуватись кадрами — тому ось в такий строк і плануємо все зробити.

«Наступний крок — регіональна структура митниці (наступного року перейдемо на єдину юридичну особу, але це вимагає суттєвих змін до законодавства, які вже майже підготовлені. Уперед!», — написав Нефьодов.

Що відомо

Коментарі - 3

+
+30
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
3 вересня 2019, 11:59
#
Победил не Нефедов, а победила старая, отточенная за пять лет коррупционная модель, которая грабила импортера и всех граждан. ( Еще до победы в конкурсе Нефежова его поздравили и Порошенко и Гройсман )  И теперь задача Нефедова, обложившись советниками типа Власова довести систему до совершенства! Что и происходит! Тем более в тонкостях ТКУ разбираются единицы и под всеобщие желание реформ, можно заложить (законодательно ) любой коррупционный механизм , что с успехом делалось с 2005 года! А схемка «красивая»,  только мало кто знает какая структура была раньше. А схемки рисовать это не страной управлять.
+
+15
Любомудръ Назарьевъ
Любомудръ Назарьевъ
3 вересня 2019, 21:50
#
Да. Поэтому кроме структуры необходимо ещё декларирование доходов/расходов служащих и чиновников.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
3 вересня 2019, 21:54
#
И еще членов их семей! А Нефедова тем более! Там сплошной конфликт интересов!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися