Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2019, 21:10

«Срібна монетка» — разом до мети

Більш ніж 120 тис грн вдалося зібрати за шість тижнів акції «Срібна монетка» — спільної ініціативи Ukrsibbank BNP Paribas Group та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром». Разом зі своїми клієнтами банк збирає кошти на створення якісних умов для допрофесійної підготовки молоді з синдромом Дауна. Мета цьогорічної акції — розробити методології та поширити кращі практики профорієнтації людей з особливостями адаптації в колективі.

«Як живе і працює українська молодь з 47-ю хромосомою суспільство дізнається з медіа джерел. Батьки дітей з синдромом Дауна вирішують безліч питань кожен день. Особливо важливим є момент, коли дитина дорослішає і потрібно створити умови для незалежного життя, — підкреслила президент ВБО «Даун Синдром» Олена Большаніна. — Для кожної людини визначення професійного вектора – це фундамент успіху в майбутньому, а у людей з синдромом Дауна реалізація професійних навичок має певні особливості. Тому тільки про'єднавши наші зусилля, ми зможемо сприяти створенню кращого інклюзивного середовища для дітей з особливими освітніми потребами в Україні. Завдяки підтримці нашого надійного партнера Ukrsibbank, ми зможемо зробити більше, щоб досягти мети».

Кожен бажаючий може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси в кожному з майже 300 відділень Ukrsibbank або перерахувати кошти на користь ВБО «Даун Синдром» в один клік через iPay.ua.

Акція «Срібна монетка» триватиме до 15 жовтня 2019 року.

Кредити готівкою. Швидка видача на карту. Без довідок.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися