Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 серпня 2019, 19:24

«Основні тенденції на ринку внутрішнього державного боргу України»: аналітика експертів Ukrsibbank

«За оцінками експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group іноземні інвестори сконцентрували у власності близько 50% облігацій внутрішньої державної позики, які знаходяться у вільному обігу (за винятком портфеля НБУ і цінних паперів, випущених в рамках програми капіталізації державних банків). Левова частка портфеля нерезидентів представлена гривневими паперами з терміном обігу 6 років (більш точно 5,5 року), які в перспективі можуть бути включені в один з міжнародних індексів облігацій. На цьому тлі Міністерство фінансів України, ймовірно, скоротить пропозицію номінованих в іноземній валюті облігацій внутрішньої держпозики; очікувані у другому півріччі аукціони з продажу відповідних цінних паперів, головним чином, будуть орієнтовані на рефінансування облігацій в портфелі держбанків»,— ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 1 серпня 2019. Додаткова інформація: аналітики і даних читайте за посилання.

Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич — керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Отримати Бонус від «Мінфіну»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися