Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 липня 2019, 9:16

Мерчантам платіжного оператора Platon тепер доступна Visa Checkout

Інтернет-сервіси, які є партнерами Platon, тепер можуть приймати платежі на своїх сайтах і в додатках за допомогою додаткового інструменту – Visa Checkout.

Електронний гаманець Visa Checkout – чудове рішення для онлайн-бізнесу. Це сервіс цифрової комерції, який дозволяє здійснювати безпечні миттєві онлайн-платежі з будь-якого пристрою.

Переваги Visa Checkout

• Visa Checkout дозволяє спростити процес онлайн-оплати для клієнта, так як покупцеві не доводиться при кожній покупці вводити номер своєї картки через Інтернет. Досить зареєструватися один раз і надалі можна купувати в один клік – на сайті, в мобільному додатку, або ж на будь-якому ресурсі, де є кнопка Visa Checkout.

• Електронний гаманець сприяє збільшенню обсягу продажів за рахунок скорочення кроків при оплаті товару або послуг. За даними Visa, на сьогоднішній день тільки 61% інтернет-покупок в світі завершується успішної оплатою через складнощі процесу оплати. З них — 31% на смартфонах. З Visa Checkout цей показник підвищується до 82%.

• Надійне, швидке і легке оформлення інтернет-замовлення незалежно від пристрою. Завдяки широкій сумісності з більшістю гаджетів і настільними комп'ютерами, продавці можуть швидко і зручно оформити замовлення незалежно від уподобань покупців. Після реєстрації в Visa Checkout постійні клієнти можуть здійснити покупку без необхідності вручну вводити інформацію про виставлення рахунку та доставку.

• Високий рівень безпеки. Інструмент онлайн-платежів позбавляє покупця від необхідності ділитися реквізитами карти з продавцями. Visa Checkout має розширені можливості по боротьбі з шахрайством, які скорочують кількість незаконних транзакцій на 81% в порівнянні зі способами оплати карткою без Visa Checkout.

Зараз Visa Checkout доступний в більш ніж 27 країнах світу, включаючи Україну.

На сьогоднішній день в Visa Checkout зареєстровано більше 20 мільйонів акаунтів. Серед клієнтів сервісу такі світові гіганти, як Emirates Airline, FIFA, Marriott, Starbucks і ін.

Щоб дізнатися деталі підключення сервісу Visa Checkout на сайт або додаток за допомогою платіжного провайдера Platon, залиште замовлення на сайті Platon.ua і наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися