Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 14:44

«Я дарую тобі крила». Десятий рік поспіль клієнти Ukrsibbank підтримують людей з синдромом Дауна

15 липня у всіх відділеннях Ukrsibbank BNP Paribas Group стартувала акція підтримки дітей з синдромом Дауна «Срібна монетка» — «Я дарую тобі крила!». Це спільна ініціатива банку та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром», спрямована на організацію інклюзивного середовища — розробку методології та поширення кращих практик профорієнтації людей з синдромом Дауна та адаптації їх у колективі.

«Усі ми особливі. Усі ми різні. Усі ми прагнемо розвитку та втілення мрій. Діти з синдромом Дауна, яких ми підтримуємо вже 10 років, стали дорослими та прагнуть самостійності. Разом ми можемо допомогти їм розправити крила та зробити такий важливий перший крок до успішного польоту», — розповів Костянтин Лежнін, Заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Кожен бажаючий може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси у будь-якому з майже 300 відділень Ukrsibbank або перерахувати кошти на користь ВБО «Даун Синдром» в один клік через iPay.ua.

Збір коштів триватиме до 15 жовтня.

Вже 10 років поспіль Ukrsibbank BNP Paribas Group та ВБО «Даун Синдром» звертають увагу суспільства до потреб людей з синдромом Дауна. Ми проводимо спеціальну акцію «Срібна монетка» та разом з нашими клієнтами збираємо кошти на проекти, що суттєво допомагають розвитку людей з синдромом Дауна.

Завдяки підтримці клієнтів банку нам вдалося зібрати понад 2 млн грн на реалізацію значущих проектів, зокрема: обладнання спеціалізованого Центру раннього розвитку дітей із синдромом Дауна, поширення програм з розвитку мовлення і читання, семінари та комплексна діагностика, консультування дітей та батьків, друк спеціальної літератури, гранти на реалізацію регіональних проектів для поліпшення якості життя людей з синдромом Дауна. Минулого року ми підтримували інклюзивну освіту, щоб люди з синдромом Дауна могли навчатися разом зі своїми однолітками та дивувати світ своїми талантами. Цього року ми робимо наступний важливий крок до розвитку людей з синдром Дауна. Поширення кращих практик профорієнтації людей з синдромом Дауна та адаптації у колективі допоможе людям із синдромом Дауна знайти своє місце у суспільстві, знайти свою першу роботу та стати самостійними у дорослому житті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися