Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 14:15

Системні зміни на митниці українці побачать через рік — Нефьодов

Новий голова Державної митної служби України (ДМС) Максим Нефьодов обіцяє запровадити системні зміни в митній сфері не раніше ніж через рік, тоді як перші відчутні зміни почнуться вже до кінця 2019 року. Про це Нефьодов повідомив в ході зустрічі з бізнес-спільнотою, передає Уніан.

Новий голова Державної митної служби України (ДМС) Максим Нефьодов обіцяє запровадити системні зміни в митній сфері не раніше ніж через рік, тоді як перші відчутні зміни почнуться вже до кінця 2019 року.
Фото: uk.etcetera.media

«Я очікую, що перші зміни почнуться вже до кінця року, а системні поліпшення почнуться не раніше ніж через рік. Приміром, про електронну митницю ми можемо говорити не раніше ніж через рік. Але є речі, які можна реалізувати оперативно», – повідомив Нефьодов.

Читайте також: Нефьодов показав, як буде реформувати митницю (презентація)

Новий глава митної служби додав, що вже в кінці наступного тижня у нього з'явиться мінімальна команда, яка почне поетапно впроваджувати зміни.

Нефьодов також закликав бізнес-спільноту повідомляти йому про будь-які порушення на митниці та пов'язаних з ними осіб з метою прийняття відповідних кадрових рішень.

Раніше Нефьодов повідомив, що продажу майна банкрутів через е-аукціони найближчим часом не буде, тому що Мін'юст не розробив порядок продажу такого майна.

Коментарі - 2

+
+27
barbav
barbav
18 липня 2019, 14:22
#
Понятно.
Ничего не изменится.
+
+22
squeez
squeez
18 липня 2019, 15:10
#
Новый глава таможенной службы добавил, что уже в конце следующей недели у него появится минимальная команда, которая начнет поэтапно внедрять изменения.

Новый глава таможенной службы добавил что уже в конце следующей недели у него появится минимальный «навар» который начнет поэтапно внедрять изменения в благополучии @C
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися