Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 липня 2019, 17:50

Відвідувачі Atlas Weekend 2019 розрахувались безготівково понад 358 тисяч разів

Ощадбанк, який у партнерстві з Mastercard другий рік поспіль забезпечив повний cashless на Atlas Weekend, зафіксував понад 358 тисяч безготівкових оплат на цьогорічному фестивалі. Відвідувачі одного з наймасштабніших музичних cashless-фестивалів Східної Європи здійснили в півтора разу більше безготівкових оплат за обсягом, ніж у 2018 році. Оплати на Atlas Weekend 2019 здійснювались як картками українських банків, так і іноземних. ТОП-країни: Чехія, Польща, Білорусь, Туреччина та навіть Бразилія.

Для організації найбільшої території cashless-оплат в Україні Ощадбанк забезпечив понад 120 торговців фестивалю (фуд-корти, бари, стріт-маркети) 550 POS-терміналами та створив 2 зони з 20 інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карткових рахунків. Усі охочі могли придбати фестивальну безконтактну prepaid-картку Mastercard від Ощадбанку з символікою фестивалю та яскравим дизайном Atlas Weekend.

«Другий рік поспіль Ощадбанк забезпечує комфортні безготівкові розрахунки на Atlas Weekend. Разом з Mastercard ми створили найбільшу територію cashless в Україні. Протягом 6 днів фестивалю через 550 POS-терміналів здійснено понад 358 тисяч безготівкових оплат. Швидко, комфортно і безпечно», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Загалом фестиваль відвідало 538 тисяч любителів музики. На 8 сценах Atlas Weekend протягом 6 днів виступили 250 українських та зарубіжних артистів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися