Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2019, 9:44

Air France на зиму призупинить рейси Київ-Париж

Air France оголосила про переведення рейсів Київ-Париж на сезонну основу, в результаті чого польоти за маршрутом не будуть виконуватися в період з 27 жовтня 2019 року по 28 березня 2020 року. Про це повідомляє avianews.com.

Air France оголосила про переведення рейсів Київ-Париж на сезонну основу, в результаті чого польоти за маршрутом не будуть виконуватися в період з 27 жовтня 2019 року по 28 березня 2020 року.
Фото: censor.net.ua

Air France відновить виконання перельотів між Києвом і Парижем з нинішньою частотою два рази в день в сезоні літньої навігації 2020 року, який розпочнеться 29 березня 2020 року.

На зимовий сезон французький авіаперевізник буде пропонувати квитки на рейси Київ-Париж свого код-шерінгового партнера МАУ.

Кращі кредитні картки для мандрівників

«Це дозволить пасажирам здійснювати пересадки на рейси маршрутної мережі Air France-KLM і партнерів через аеропорт Шарля-де-Голля в Парижі», — пояснили в Air France.

В авіакомпанії додали, що пасажирам, рейси яких будуть скасовані, запропонують найбільш зручні альтернативні варіанти перельотів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися