Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2019, 15:26

Лотерея «Космолот» продовжує діяльність

Незважаючи на постанову УНЛ про заборону діяльності державної лотереї «Космолот» з 6 липня, в Києві все ще можна відвідати її точки продажу і скористатися послугами, пише ЕП.

Незважаючи на постанову УНЛ про заборону діяльності державної лотереї «Космолот» з 6 липня, в Києві все ще можна відвідати її точки продажу і скористатися послугами, пише ЕП.
Фото: epravda.com.ua

Що відомо

Наприклад, філія «Космолот» на Подолі працює у звичайному режимі. На запитання журналістів, чи знає адміністрація про припинення ліцензії «Космолот», співробітник закладу відповів, що вперше про це чує, і лотерея працює без змін. І справді, відвідувачі закладу безперешкодно користувалися послугами.

Зазначається, що такими діями лотерея порушує закон України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Читайте також: Зеленський за скасування мораторію на продаж землі і заборони азартних ігор

Про відповідальність за подальшу діяльність лотереї зазначено в повідомленні УНЛ: «Всі прийняті оплати за участь у державної грошової миттєвої лотереї „Космолот“ після 23:59:59 годин 5 липня 2019 року будуть вважатися незаконними і такими, що порушують вимоги ЗУ „Про державні лотереї в Україні“ та ЗУ „Про заборону грального бізнесу в Україні“.

Повідомляється, що онлайн-бізнесом „Космолот“ (kosmolot.com.ua) керують власники IT-компанії Lucky Labs. Водночас пунктами продажу послуг „Космолота“, які орендують приміщення, управляє мережа „БОСС“.

Нагадаємо, 6 липня повідомлялося, що грошова миттєва лотерея „Космолот“ припинила свою діяльність.

Коментарі - 2

+
0
Andrey M
Andrey M
9 липня 2019, 16:13
#
І чому це мене не дивує? :)
Ще вранці писав про це:
https://minfin.com.ua/2019/07/08/38350114/#com3619683

«Вчора ввечорі після работи зайшов на міський базар Лук»янівський. Зліва від центрального входу в базар знаходиться Космолот. Зайшов та запитав чи працюєте — працюють і навіть нічого не чули про те що вони вже не працюють:)"
+
0
Oligarh
Oligarh
9 липня 2019, 17:34
#
Последнюю гривню кидаю - отвечаю
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися