Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 липня 2019, 18:10

Подорожувати з ПУМБ буде ще зручніше

Сезон відпусток у розпалі! А щоб враження від відпочинку були ще приємнішими, ПУМБ пропонує своїм клієнтам скористатися додатковими перевагами в аеропортах. З 1 липня для власників кредитних карток soloМАНДРИ та карток від ПУМБ на базі Platinum Mastercard, World black edition Mastercard і World elite Mastercard, будуть доступні нові travel-сервіси в аеропортах України.

Клієнти ПУМБ зможуть комфортно провести час очікування в бізнес-залі в зоні міжнародних вильотів, а також скористатися послугою Fast Line на виліт та приліт у зоні вильоту в терміналі F аеропорту «Бориспіль» та у зоні вильоту аеропорту «Київ» (Жуляни). Також спеціально для клієнтів, які подорожують Україною, відтепер відкрито доступ до бізнес-залів в зоні внутрішніх вильотів аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, а також в зоні міжнародних вильотів аеропортів Харкова та Львова.

Щоб скористатися travel-сервіси в аеропортах, потрібно:

  • Показати працівнику аеропорту картку (фізичну або з цифрового гаманця) та квиток
  • Піднести картку до POS-терміналу аеропортового сервіса (бізнес-зала/ Fast Line)
  • Ввести PIN-код на екрані
  • Підтвердити користування послугою

Звертаємо увагу на зміну умов користування travel-сервісами: щоб скористатися додатковими перевагами, клієнтам ПУМБ потрібно здійснити транзакції за карткою Mastercard за 30 днів до подорожі на загальну суму 6 тисяч гривень. Детальні умови читайте за посиланням.

Замовити карту «ВсеМожу» ПУМБ

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися