Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 липня 2019, 16:59

#звісно_Ощад: Ощадбанк у партнерстві з Mastercard знову на Atlas Weekend

Ощадбанк – офіційний партнер п’ятого музичного фестивалю Atlas Weekend 2019, який відбудеться 9 – 14 липня на території ВДНГ. Як і торік, Ощад у партнерстві з Mastercard забезпечуватиме повний cashless на одному з наймасштабніших музичних фестивалів Східної Європи. Минулого року Atlas Weekend відвідали майже 528 тис. гостей. У 2019 році за оцінками організаторів очікується понад 650 тис. відвідувачів. На 8 сценах фестивалю виступатимуть понад 250 українських та зарубіжних артистів.

Розрахунки на фестивалі (фуд-корти, бари, стріт-маркети) будуть безготівковими. Для перетворення фестивалю на територію cashless Ощадбанк забезпечить торговців понад 500 POS-терміналами та створить 2 зони з 20 інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карткових рахунків. Усі охочі можуть придбати фестивальну безконтактну prepaid-картку Mastercard від Ощадбанку з символікою фестивалю та яскравим дизайном Atlas Weekend. При розрахунках картками Atlas Weekend та будь-якими іншими картками Mastercard їх держателям надаватиметься 10% знижка в понад 25 торговельних точках фестивалю.

«Ми продовжуємо співпрацю з Atlas Weekend і в 2019 році. Сотні тисяч любителів музики з нетерпінням очікують на цю масштабну музичну подію. І Ощадбанк готовий, як і минулого року, забезпечувати комфортні безготівкові розрахунки на фестивалі. Наша еквайрингова команда чергуватиме цілодобово протягом усіх днів фестивалю», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

«Із року в рік Mastercard разом із партнерами розвиває cashless культуру в Україні – за допомогою платіжних інновацій, smart city проектів і створення cashless територій. Минулого року Mastercard разом із Ощадбанком вперше перетворили знаковий фестиваль Atlas Weekend, найбільший у Східній Європі, на територію без готівки, і цього року – це вже традиція, фестиваль другий рік поспіль стає cashless. Наш багаторічний фестивальний досвід показує, наскільки важливими для відвідувачів таких масштабних заходів є швидкість та безпека розрахунків. І ми дуже раді, що цього року сотні тисяч гостей фестивалю зможуть насолоджуватися музикою і спілкуванням, не турбуючись про готівку, адже платіжні технології робитимуть відпочинок максимально приємним і комфортним», – підкреслила Інга Андреєва, генеральний директор Mastercard в Україні.

Минулого року через 578 POS-терміналів Ощадбанку на фестивалі було проведено понад 300 тис. трансакцій. Безконтактні оплати становили 47% загальної кількості проведених платежів. Оплати на Atlas Weekend здійснювались картками не тільки українських, а й іноземних банків. ТОП-країни: США, Білорусь, Польща, Туреччина, Німеччина.

Atlas Weekend, НСК «Олімпійський», «Зимова країна» на ВДНГ – Ощадбанк співпрацює з найбільшими музичними, спортивним та бізнес-подіями країни, забезпечуючи комфортні безготівкові розрахунки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися