Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 червня 2019, 19:52

Як вибрати банк?!

Як правильно вибрати банк?! Над цим важливим питанням час від часу замислюються всі: і ті, для кого банківські послуги — це щоденні операції, хто хоче накопичити на мрію або зберігати і примножувати власний капітал, хто отримує зарплату або навіть стипендію, хто шукає надійного фінансового партнера для успішного розвитку свого бізнесу і т. д. У кожного своя мета, а один ключ — вибір надійного банку.

РЕПУТАЦІЯ ТА РЕЙТИНГ НАДІЙНОСТІ БАНКУ

Отже, у пошуках фінансового партнера, насамперед, варто дослідити репутацію банку і його акціонерів, професійні рейтинги надійності, оцінки експертів ринку. З'ясувати таку інформацію досить просто — вона є у відкритих джерелах інформації.

Наприклад, вже кілька років поспіль рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» підтверджує довгостроковий кредитний рейтинг Ukrsibbank BNP Paribas Group на рівні иаААА за національною українською шкалою, що означає високий рівень кредитоспроможності. Це говорить про надійність і стабільність банку.

Свої оцінки банку також дають провідні українські ЗМІ. Зокрема, нещодавно UKRSIBBANK увійшов до ТОП-3 рейтингу надійності великих роздрібних банків від всеукраїнського видання «Деньги». Всі ключові рейтинги і нагороди банку можна подивитися за посилання.

ІСТОРІЯ ПОЗИТИВНОГО РОЗВИТКУ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД

Історія успішного розвитку банку і наявність сильних акціонерів — повинні стати ще одним важливим критерієм вибору банку. Ukrsibbank — банк позитивних змін — працює на ринку вже 29 років і є одним з найбільш прибуткових банків України.

Головним акціонером банку — 85% акцій — є одна з найбільших і найсильніших фінансових груп у світі BNP Paribas, чий професіоналізм і першість визнають світові експерти ринку. Зокрема, BNP Paribas входить до ТОП-10 найнадійніших банків світу за версією провідного видання Global Finance і має високі кредитні рейтинги провідних рейтингових агентств — Standard & Poor's, Moody's, Fitch. Стабільність Групи підтверджується довірою мільйонів клієнтів у 72 країнах світу, і 200-річною історією успіху.
Решта — 15% акцій Ukrsibbank належать Європейському банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).

ЯКІСТЬ ПОСЛУГ, ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ І КОМФОРТ

Підбираючи фінансового партнера, кожен з нас прагне отримати якісний сервіс, технологічні рішення, вигідні умови і комфортне обслуговування. Для цього варто поцікавитися, чи є у відділення банку, яке б вам було зручно відвідувати, є інтернет-банкінг і які сервіси можна отримати, не виходячи з дому. А якщо ви особливо цінуєте технології, швидкість і безпеку, дізнайтеся чи підтримує банк можливості безконтактних оплат.
Так, Ukrsibbank відкриває нові комфортні відділення, де пропонує ексклюзивні сервіси і одночасно розвиває нові технології. Зокрема, клієнти банку можуть самостійно проводити ряд операцій в інтернет-банкінгу UKRSIB online, в тому числі купувати валюту онлайн, а також відкривати валютні рахунки в доларах і євро. Крім того, для зручності безготівкових розрахунків Ukrsibbank ще в 2017 запропонував Google Pay, а в лютому 2019 Apple Pay.

СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І ПІДТРИМКА ЗНАЧУЩИХ ПРОЕКТІВ ДЛЯ СУСПІЛЬСТВА

І наостанок, не менш важливим, а іноді і навіть ключовим у виборі партнера, в тому числі і фінансового, є вплив організації на суспільство, сталий розвиток, відкритість і готовність підтримати важливі проекти і зробити свій внесок у майбутнє.

Ukrsibbank BNP Paribas Group відіграє важливу роль у суспільстві. Щодня ми прагнемо створити банк з високими стандартами і позитивним впливом на навколишнє середовище і оточення: співробітників, клієнтів, суспільство. Так, ще в 2017 році банк, як частина групи BNP Paribas, відмовився від обслуговування тютюнових компаній. Ukrsibbank популяризує серед клієнтів і партнерів поновлювані джерела енергії і переваги «циркулярної» економіки, банк допомагає своїм клієнтам стати енергонезалежними, а також висаджує дерева по всій Україні. Ми підтримуємо численні проекти, спрямовані на розвиток потенціалу молоді: як студентів, так і школярів, а ще дітей з особливими потребами, оскільки переконані, що інновації звучать голосом молоді.

Ми підтримуємо підприємців, оскільки саме за малим і середнім бізнесом варто розвиток української економіки. Ми заохочуємо людей з різними знаннями створювати і розвивати бізнес, підтримувати соціальні та підприємницькі інновації. Підтримуючи різні локальні проекти, ми прагнемо до поліпшення соціального та культурного середовища в регіонах, де ми працюємо.

Для нас бути банком для мінливого світу, означає бути відповідальним за краще майбутнє нашого суспільства!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися