Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 червня 2019, 19:37

«НБУ припинив зниження ставок»: аналітика експертів Ukrsibbank

«6 червня на засіданні з питань монетарної політики правління НБУ ухвалило рішення зберегти облікову ставку на рівні 17,5% річних. Це рішення підтримали сім з восьми членів Комітету з монетарної політики (КМП). Ми очікуємо, що нові проинфляционные фактори, які виникли останнім часом, будуть перешкоджати НБУ відновити пом'якшення грошово-кредитної політики на наступному засіданні КМП 18 липня», — ключова інформація аналітичного огляду експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group від 19 червня 2019. Додаткова інформація: аналітики і даних читайте за посилання.

Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич — Керівник напрямку інвестиційного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».

Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою прибутковістю і макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні та муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози та оцінку впливу політичних і значущих корпоративних подій в Україні на економіку і ринки облігацій.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися