Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 червня 2019, 8:11

Власники iPhone частіше платять смартфонами, ніж шанувальники Android

Власники iPhone частіше використовують смартфони для розрахунків за товари і послуги, ніж шанувальники Android. Про це інтерв'ю «Мінфіну» розповів віце-президент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні Юрій Батхін.

«Якщо говорити про транзакційну статистику, то Apple попереду, і це не тільки українська статистика, а світовий тренд», — зазначив він.

За словами Юрія Батхіна, український ринок — це ринок Android, співвідношення з Apple — 80 до 20. Але з точки зору платіжної активності клієнтів, власники iPhone легше втягуються в сервіс і швидше починають використовувати нові фінансові інструменти.

За даними Mastercard, кількість безконтактних оплат гаджетами у першому кварталі 2019 року збільшилася в 35 разів і продовжує зростати.

«Ми будемо розширювати спектр самих рішень. Зараз є гаманці групи Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay. Тепер ми активно працюємо над тим, щоб дозволити «увійти в гру» клієнтам, у яких телефони не на Android або iOS, або які взагалі не мають смартфону», — підкреслив Батхін.

Повний текст інтерв'ю можна почитати тут.

Коментарі - 2

+
0
dvded .
dvded .
7 червня 2019, 9:42
#
Ну да, «вовлечённость», в скольких из тех не вовлечённых Android, хотя бы есть NFC?
+
0
Brindisi
Brindisi
7 червня 2019, 21:28
#
Сомнительный заголовок. Я бы сказал, в подавляющем большинстве случаев наоборот: у андроид-телефонов владельцы, а у айфонов - именно поклонники.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися