Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 червня 2019, 19:25

Майже 200 дерев та кущів висадили працівники Ukrsibbank в Києві, Дніпропетровську, Тернополі, Львові, Одесі та Харкові

Цієї весни працівники Ukrsibbank BNP Paribas Group висадили майже 200 дерев і кущів поблизу культурних пам'яток, офісних будівель, дитячих санаторіїв, навчальних центрів і установ, у міських парках і зонах відпочинку у 6-ти містах України: Київ, Дніпро, Тернопіль, Львів, Одеса і Харків.

Сотні співробітників підтримали щорічну благодійну акцію банку «Посади дерево!», яка почалася в кінці квітня в Одесі і продовжилася в Києві. Спочатку працівники банку садили кущі та дерева на історичній території Андріївської церкви і поруч з одним з офісів банку, потім благодійну ініціативу підхопили в Тернополі. Разом з Фондом «Єднання поколінь» та регіональним центром міжнародного благодійного фонду «Карітас» провели висадку дерев і чагарників у тернопільському парку Національного відродження. Завдяки проактивної позиції команди Ukrsibbank зелені стало більше на території Навчально-реабілітаційного центру «Мрія» у Львові, біля дитячої поліклініки №2 та дитячого садка №307 в Одесі, зазеленів кленами канадськими центральний парк Харкова.

«Серед розмаїття архетипів стародавнього світогляду дерево є універсальним символом життя, процвітання і здоров'я. Древня філософська традиція бачила в цьому символі втілення самої мудрості, розглядала його як судини великого космічного тіла, якими течуть життєдайні сили космосу. Якщо розглядати з наукової точки зору, то унікальність ландшафтів, а з ними і важливі культурні пам'ятки зберігаються завдяки поліпшенню стану кореневої системи. Щорічно команда Ukrsibbank вносить свій внесок у протидію змінам клімату», — розповіла Галина Ольховська, Начальник Служби бренду і комунікацій Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Банк — як частина Групи BNP Paribas, яка своєю діяльністю в усьому світі прагне протидіяти зміні клімату, і як активний учасник локальних спільнот постійно підтримує ідею створення зелених парків. Адже боротьба зі зміною клімату — це найвищий пріоритет для BNP Paribas як глобальної компанії, яка фінансує енергетичний сектор. Банк популяризує серед клієнтів і партнерів поновлювані джерела енергії, енергетичну ефективність, стійку мобільність і переваги «циркулярної» економіки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися