Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 травня 2019, 8:15

monobank викотив нову версію додатка: зміни

monobank випустив нову версію додатка «Пусс». Вона доступна для скачування для iOS і Android. Про те, що змінилося та додалося у новій версії, розповів на своїй сторінці у Facebook  один зі співзасновників проекту monobank Дмитро Дубілет.

30 травня monobank випустив нову версію під назвою «Пусс».
Фото: epravda.com.ua

Нові депозити

Розділ депозитів було повністю змінено. «У першу чергу ми значно переробили дизайн цього розділу. Крім того, у депозитах з'явилося кілька нових функцій. По-перше, вклад з можливістю дострокового розірвання. По-друге, тепер можна оформити депозит на будь-яку кількість місяців від 1 до 12. Нагадаю, що минулого тижня ми підняли депозитні ставки» — прокоментував Дмитро. За словами банкіра, клієнти monobank тримають на депозитах і картках майже 3,5 млрд грн.

Оберіть вклад в Універсал Банку і розрахуйте його прибутковість в депозитному каталозі Мінфіну

Оновлений розділ депозитів поки що доступний тільки на Android, а на iOS з'явиться за кілька тижнів.

Отримання виплат СПД і зарплати

В меню «Поповнити свою карту» з'явилися реквізити і інструкція для отримання зарплати та виплат СПД. У цьому випадку monobank компенсує комісію за зняття готівки з картки. Про це на своїй сторінці у Facebook написав ще один співзасновник monobank Олег Гороховський.  

Поповнення з Payoneer

Після того, як налаштували пряму інтеграцію з Payoneer, платежі стали дешевшими. Тепер під час переказу з карти Payoneer клієнт буде бачити баланс та суму комісії прямо на екрані платежу.

Платний випуск карти IRON BANK

Тепер клієнти monobank можуть отримати карту IRON BANK без обов'язкового розміщення депозиту. Вартість випуску — 2 000 грн, вартість обслуговування — 500 грн/місяць. «Обов'язково спробуйте. Накопичувати милі — це просто супер захоплююча історія» — рекомендує Олег Гороховський.

Бонус від Мінфіну — вигода в кожній пропозиції

Крім того, у новій версії мобільної програми додали акцент на деталі кредиту на головному екрані, а також зробили невеличкий редизайн поповнення з картки іншого банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися