Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2019, 15:01

Три найщедріші банки знизили ставки за депозитами в валюті

Ставки за депозитами у валюті почали знижуватися. За минулі два тижні три найщедріших банки знизили дохідність валютних депозитів. Про це йдеться в огляді депозитних ставок найбільших банків, проведеному «Мінфіном».

Ставки за депозитами у валюті почали знижуватися.
фото: news.finance.ua

Знизилися ставки

  • Укргазбанк знизив ставки за депозитами в доларах на 0,5-0,75% річних в залежності від терміну вкладу. Тепер максимальна ставка розміщення становить 4,25% річних для 12-місячних вкладів. Ставки в євро також знижені на 0,5% річних на всі терміни розміщення. Максимальна ставка по річному внеску — 4,5% річних.
  • Альфа-Банк знизив ставки за депозитами в доларах і євро на 0,75% річних. Максимальна дохідність депозиту в доларах тепер становить 4% річних в доларах при розміщенні на 12 місяців і 1,25% річних — в євро за вкладами на аналогічний термін.
  • Мега Банк знизив ставки по 6 і 9-місячними вкладами в доларах на 0,5%, а в євро — на всі терміни на 0,5-1%. Максимальна дохідність за доларовим депозитом становить 4,55% річних, в євро — 4,05% річних.

Розміщуйте депозит на найвигідніших умовах з «Бонусом до депозиту»

Підвищилися ставки

  • Укрексімбанк на 0,26% річних підняв дохідність 3-місячних розміщень в доларах. Максимальні ставки не змінилася — розмістити вклад на 12 місяців можна під 4,7% річних.
  • Ощадбанк підвищив на 0,25% річних ставки в доларах і євро при розміщенні на 3 і 6 місяців. Максимальні ставки не змінилися — внесок на 12 місяців принесе 4,3% річних в доларах і 3,8% річних в євро.
  • ТАСкомбанк підвищив дохідність 4-місячних вкладів у доларах на 0,5% річних до 2,5% річних.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися