Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2019, 14:16

Руслан Співак став учасником конференції Grain Ukraine 2019

Директор корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак узяв участь у панельній дискусії на конференції Grain Ukraine 2019, що відбулася 24-25 травня 2019 року в Одесі вже вчетверте. Конференція відбувалася під гаслом: «Make Ukraine grain again».

«Райффайзен Банк Аваль щороку фінансує аграріїв на суму близько 15 млрд грн, агросектор є ключовою галуззю для інвестування з найбільшим рівнем довіри та доступу до кредитів. Ми підтримуємо наших клієнтів протягом усього сезону та пропонуємо різні банківські інструменти. Найпопулярнішими, окрім класичного фінансування, є вексельні програми для засобів захисту рослин та партнерські програми на придбання сільськогосподарської техніки», — зазначив Руслан Співак.

Конференція Grain Ukraine – це міжнародна галузева платформа для діалогу найбільших представників агроринку, керівників українських агропродовольчих компаній, комерційних та інвестиційних банків. У межах конференції обговорюють останні тренди аграрного ринку та впровадження технологічних інновацій.

Замовити «Хочу-карту» Райффайзен Банку Аваль

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися